Mesto za reklamu

09.10.2020.

Новак Ђоковић се ових дана налази на мети превараната који на друштвеним мрежама користе његово име, лажирају његове интервјуе и на тај начин манипулацијом отимају новац од наивних људи на друштвеним мрежама, који мисле да им се обраћа лично најбољи тенисер света.

Тим поводом реаговао је и адвокат Горан Драганић, правни заступник Новака Ђоковића, који је у своје име доставио саопштење свим новинским редакцијама због преваре која ових дана кружи друштвеним мрежама.

„Обавештавам јавност да су последњих дана друштвене мреже и медији, поново преплављени новим лажним интервјуима и лажним изјавама Новака Ђоковића у вези наводних пословања са криптовалутама. Ради се о најозбиљнијим преварним радњама, у овом тренутку непознатих учинилаца“, наводи се у сапштењу Драганића, преноси Телеграф.

У саопштењу се наводи да је поднета кривична пријава поводом овог случаја.

„Поднели смо кривичну пријаву Вишем јавном тужилаштву-Посебно одељење за високотехнолошки криминал. Очекујемо најхитнију реакцију надлежних органа у проналажењу учинилаца ових преварних радњи“, закључује се у саопштењу.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here