Mesto za reklamu

07.11.2020.

Открићемо да ли је Џо Бајден победник или преварант, рекао је Руди Ђулијани на конференцији правног тима Доналда Трампа и најавио да ће у понедељак почети правна акција којом би била проверена законитост бројања гласова на председничким изборима. Ђулијани је навео три кључне тачке на основу којих ће тражити правду на суду.

Ђулијани је рекао да ће поднети федералну тужбу и додао да ће позвати онолико сведока колико федералне судије затраже, а већ их имају 90.

Додао је да је само у два највећа града у Пенсилванији спорно око 300.000 гласачких листића.

Ђулијани, који је Трампов лични адвокат, наводи да су три најважнија питања то што посматрачима није дозвољено да проверавају гласачке листиће који су стигли поштом, затим да је било антидатираних гласачких листића послатих поштом, те да је забележено гласање „мртвих душа“.

„Гласови послати поштом су главни извор преваре. Ниједан који је стигао није прегледан, како је захтевано законом. Ако немате шта да кријете, дозволићете проверу“, рекао је Ђулијани.

Додао је да посматрачима није дозвољено да проверавају гласачке листиће, што је „незаконито и неуставно“. Додао је да ће 50 до 60 посматрача сведочити како им није дозвољено да провере гласачке листиће.

Најавио је да постоје бар четири сведока спремна да сведоче о томе да су откривена антидатирана писма са гласачким листићима.

„У Филаделфији су гласали мртви људи и за то нису криви грађани Филаделфије, већ демократе“, рекао је Ђулијани и додао како имају још доказа и за друге незаконите радње, али да за сада има највише доказа за ове три кључне тачке.

Навео је и да су неки гласачки листићи имали исти рукопис.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here