Mesto za reklamu
  1. 03.2019.

У Подгорици је одржан шести протест у организацији покрета “97.000-Одупри се”, са кога су поновљени ранији захтеви да највиши државни званичници, специјални и главни државни тужиоци поднесу оставке, као и Савет РТЦГ.

Наредни протест најављен је за следећу суботу, 30. марта, јавио је портал ЦДМ.

Глумац Славиша Грубиша прочитао је проглас, како је рекао, слободних грађана Црне Горе, у којем је поновио захтеве за оставку Мила Ђукановића, Душка Марковића, Ивице Станковића, Миливоја Катнића, као и да Савет и генерални директор РТЦГ поднесу оставке.

“Мали нас корак дели од циља, с нама су синдикати. Ово је протест свих грађана и сви су добродошли”, поручио је Грубиша и апеловао да протест протекне мирно и ненасилно, пренео је РТЦГ.

Наводећи да је вечерашњем протесту присуствовало свих 39 посланика опозиције у Скупштини Црне Горе, организатори су изразили очекивање да ће у наредну суботу имати заједничку платформу за промену власти, техничку владу и превремене изборе.

Након што су се организатори протеста обратили грађанима, одржана је протестна шетња “марш слободе” која је почела у Улици Слободе.

„Српска стварност“ / Вијести /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here