Mesto za reklamu

27. 03. 2020.

Новак и Јелена Ђоковић на видео конференцији саопштили да су одлучили да издвоје милион долара за куповину респиратора и медицинске опреме за Србију

Новак је по повратку из Америке провео неколико дана у Београду, потом је отпутовао у шпанско летовалиште где се припрема у изолацији. Он је у обраћању новинарима навео да је право време да се сви људи уједине и помогну здравственим радницима.

   “Велика захвалност и поздрав медицинском особљу које се месецима бори за здравље људи и труде да им на сваки начим помогне. Број инфицираних људи расте из дана у дан, па смо моја породица и ја уз помоћ Фондације одлучили да прикупимо што више информација како да најбоље донирамо новац, време и знање. Како да то утиче на највећи број људи широм Србије”, рекао је Ђоковић и упутио поруку својим сународницима:

“Непредвидива је ситуација, свака помоћ добро дође. Влада паника. Људи се плаше, много је људи заражено. Трудите се да време проводите у позитивним духу, да се гради имунитет, јер тако градимо дефанзивни механизам против уљеза”, поручио је Ђоковић из Марбеље.

Набавку ће помоћи пословне везе стрица Горана Ђоковића који има утицајне људе у Кини преко којих се дошло директно до произвођача, а постоје и линкови ка Немачкој.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here