1. 06. 2020.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је да се радује доласку у Хрватску, у Задар, на други турнир Адрија турa и захвалио се свима у тој земљи на подршци.

Иако је током каријере већ играо у Умагу, Сплиту и Загребу први играч света посебно се радује што ће играти пред задарском публиком.

“Никада нисам био у Задру, тако да се радујем. Чујем да ће бити феноменална атмосфера и да има веома пуно заинтересованих за меч”, рекао је Ђоковић за ХРТ.

“Имам заиста леп и пријатељски однос с Борном Ћорићем и Марином Чилићем и траје сигурно десет година уназад, поготово с Марином. Познајемо се још из јуниорских дана. Захваљујем им се овом приликом што су препознали иницијативу Адрија тура и хуманитарни карактер. Они су се одмах ставили на располагање и радујем се што ћу играти и делити терен с њима. Надам се да ће бити забавно како на терену, тако и изван њега”, додао је наш најбољи тенисер.

Први тенисер света је открио и ко ће наступити.

“За сада смо сигурни Димитров, Ћорић, Чилић и ја. Саша Зверев има жељу да заигра и у Хрватској, међутим чека се уторак да немачка влада донесе одлуку о карантину, јер мора после да иде у Немачку на неке своје догађаје. Ако не буде карантина, играће. Био би велики успех за Адрија тур да имамо тенисера светског калибра и у Задру”, истакао је српски ас.

Турнир у Задру биће одржан 20. и 21 јуна.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here