Mesto za reklamu
  1. 03. 2020.

Влада Републике Србије донела је на данашњој седници нове одлуке у циљу сузбијања ширења вируса COVID-19.

Једна од најзначајнијих је одлука да се међународни путнички авио-саобраћај са Aеродрома “Никола Тесла” у Београду обуставља до даљег. Одлука ступа на снагу данас у подне и сви авиони који до тада буду полетели са полазних дестинација моћи ће безбедно да слете на београдски аеродром.

За све путнике који слете обавезујуће су мере самоизолације и њихово евентуално кршење биће строго контролисано и кажњено у складу са законом.

Донета је одлука да се затварање шалтера јавних служби не односи на Пореску управу, Управу царина и Управу за трезор, с обзиром на то да би њихово затварање нарушило несметано функционисање државе, поготово у периоду ванредног стања.

Све мере и одлуке Владе донете у претходном периоду, као и оне које ће бити донете у данима који следе, имају за циљ искључиво заштиту живота и здравља свих грађана Републике Србије.

Влада Републике Србије апелује још једном на све грађане, а посебно на наше најстарије суграђане, да у потпуности поштују сва упутства Владе у циљу очувања њиховог здравља.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here