Mesto za reklamu
  1. 09. 2019.

Одбојкаши Србије освојили су златну медаљу на Европском првенству, у финалу су савладали Словенију са 3:1 у париском Берсију. Данас су стигли у Београд. После дочека на аеродрому Никола Тесла и пријема код председника Александра Вучића, пред њима је традиционални свечани дочек шампиона на тераси Скупштине града Београда пред окупљеним навијачима.

Ново злато, нови дочек, одбојкаши Србије на балкону Скупштине града

Србија сада има „дуплу круну” одбојке, женска и мушка селекција попеле су се на највиши степеник постоља. За даме је химна интонирана у Турској, а за мушкарце у Француској.

Након представљања стручног штаба на балкон су редом излашли: Вук Тодоровић, Лазар Ћировић, Александар Околић, Дражен Лубурић, Претар Крсмановић, Марко Ивовић, Никола Пековић, Невен Мајсторовић, Марко Подрашчанин, Никола Јововић, Срећко Лисинац, Александар Атанасијевић, Урош Ковачевић, селектор Слободан Ковач, и на крају са пехаром је изашао капитен Немања Петрић. Потом је дечији хор отпевао химну Србије.

Грађанима се први обратио Александар Антанасијевић, који се захвалио саиграчима на свему што су издржали током припрема и такмичења. Такође, захвалио се стручном штабу и грађанима. Потом се Урош Ковачевић кратко захвалио свима. За њим окупљеним грађаним асе обратио селектор Слободан Ковач, који је рекао да ће се трудити да буду још бољи. На крају капитен Немања Петрић је поновио да су овде захваљујући подршчи и рекао да је ово њихов поклон за ту подршку и н акрају рекао да их очекујемо поново на балкону.

Потом су наши одбојкаши заједно са певачима певали “њихове песме “Само ову ноћ” , “Тамо далеко”….  Верни навијачи су се радовали успеху које су наши одбојкаши донели нашој Србији и уживали у музици и песми …

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here