Mesto za reklamu
  1. 04. 2019.

Нови протест “Један од пет милиона” биће одржан у суботу код Теразијске чесма, поручио је лидер Двери Бошко Обрадовић.

На конференцији за медије Обрадовић је рекао да ће у суботу грађанима бити представљен заједнички тим састављен од стручњака који би, каже, били спремни да разговарају око тога како треба да се уреди будуће функционисање РТС-а, РЕМ-а и надлежних институција.

Истиче да је понуда за разговор о овим темама још на столу.

“Ако власт не жели да разговара чак ни са тимом стручњака за ове области, онда власт није нормална. И ми ћемо у суботу бити присиљени да изнесемо даље наше кораке како би се ова власт призвала памети”, истакао је Обрадовић.

Лидер Двери је осудио притиске на запослене у јавном сектору који су, истиче, принуђени да дођу у петак на страначки скуп СНС.

“Тај срамни митинг којим се злоупотребљавају сви јавни ресурси најбољи позив грађанима да изађу у суботу на протест 1 од 5 милиона – Сви као један”, истакао је лидер Двери.

То је, каже, дефиле уцењених људи који су напустили своја радна места и довели у питање функционисање комплетног државног апарата у локалним самоуправама.

“Ми се противимо том болесном стању нашег државног апарата и нећемо одустати од наше борбе. О свим даљим корацима бићете информисани на крају суботњег протеста. Позивам све да дођу у суботу у 18 код Теразијске чесме”, рекао је Обрадовић.

„Српска стварност“ / РТС /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here