Mesto za reklamu

12.01.2019.

Лидеру Грађанске иницијативе „Слобода, демократија, правда“ Оливеру Ивановићу данас је на Новом гробљу у Београду одржан годишњи помен, којем су присуствовали чланови породице, међу којима није била супруга Милена. Присуствовали су и потпредседник владе Расим Љајић и опозициони политичари.

Међу њима су били Драган Ђилас, Зоран Лутовац, Борко Стефановић, Борис Тадић, као и народни посланици Ђорђе Вукадиновић и Славиша Ристић.

Брат убијеног Оливера, Мирослав Ивановић, рекао је новинарима да се нада да ће они који су починили убиство и налогодавци бити откривени.

„Можемо говорити о нади, која постоји од првог тренутка, да ће се пронаћи извршиоци и налогодавци и да ће цела прича бити разоткривена, све до оног последњег који је учествовао у планирању и извршењу тог гнусног дела“, рекао је Мирослав Ивановић. Он је рекао да породица то ишчекује непрестано, али да нема резултата ни после годину дана.

„Макар ми нисмо о свему томе информисани“, додао је Ивановић.

Он је навео да то зависи од професионалности људи који тај посао треба да раде.

На питање да ли се улаже довољно напора да починиоци и налогодавци буду пронађени, он је рекао да је то тешко проценити.

„Ако га процењујем кроз протекло време, не видим да се улаже довољно“, рекао је Ивановић.

„Српска стварност“ / Агенције /     

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here