Mesto za reklamu
  1. 10. 2020.

Председник Републике Србије Александар Вучић присуствовao je отварању објекта Галерија Belgrade у оквиру пројекта Београд на води и оценио да ће овај пројекат донети много и Београду и Србији.

“Овим пројектом добили смо много. Добили смо много запошљавања људи, а подизање наших грађевинских компанија допринеће градском бруто друштвеном производу и привлачењу туриста”, рекао је председник Вучић и истакао да овај пројекат показује невероватан напредак наше земље.

“Изгледало је нестварно када смо разговарали о једном сну, да цео један крај који је личио на ругло, претворимо у нешто најлепше на југоистоку Европе. Направили смо најлепшу и најуређенију променаду у целој Европи. Данас Београд постаје главни град целог региона”, рекао је он и додао да су га домаћини упознали са подацима да је Галерија Belgrade убедљиво највећи тржни центар у региону пошто има 300.000 квадратних метара укупне површине, 93.000 квадрата простора за издавање и 3.600 паркинг места.

Након разговора са извођачима, председник Вучић је рекао да је на градилишту Београда на води ангажовано 2.850 радника, само на Кули 300 и да има доста страних радника, као и да ће у Галерији Belgrade, када сви локали буду попуњени, радити готово 5.000 људи.

Председник Вучић је рекао да је поносан што је урађено нешто у шта је мало ко веровао и захвалио је Мохамеду Алабару на подршци једном сну.

Председник компаније Eagle Hills Мухамед Алабар изјавио је да је отварање објекта Галерија Belgrade, у оквиру пројекта Београд на води, више од посла и захвалио српским званичницима, посебно председнику Вучићу, на поверењу које су указали његовој компанији да учествује у изградњи таквог пројекта.

“Честитам свима на брзини и истрајности да ово успе. Најлепша ствар на свету је када сте у стању да имате сан, визију или план, али још лепша је када имате довољно храбрости да то остварите до краја”, рекао је Алабар.

Отварању су присуствовали и премијерка Ана Брнабић, министар финансија Синиша Мали, градоначелник Зоран Радојичић и други.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here