Mesto za reklamu
  1. 05. 2021.

Хотел “Терме 36.6”, односно некадашњи хотел “Прибој”, а касније познат и као хотел “Бић”, отворен је у Прибоју након реконструкције која је коштала више од седам милиона евра, у присуству председника Александра Вучића.

Комплекс “Терме 36.6” обухвата истоимени хотел са четири звездице у центру старог Прибоја, који се простире на 5.000 квадратних метара, спа и велнес центар у Прибојској бањи и председничке виле са базенима, спортским теренима и зоолошким вртом.

Хотел је добио назив по температури лековите бањске воде која износи 36,6 степени целзијуса.

Некадашњи хотел “Прибој” отворен је 1950. године и био је један од најлепших хотела у југозападној Србији, касније је постао познат под називом “Бић”, али је временом потпуно руиниран.

Реконструкцију је радила приватна компанија “Терме 36.6”, власника Горана Деспића, која планира и изградњу луксузног бутик хотела са пет звездица у Прибојској бањи.

   После обиласка хотела председник је изразио захвалност г. Деспићу штосе определио да уложи средства у реконструкцију овог хотела:

„Хвала господину Деспићу који је новац зарађен у иностранству уложио у своју Србију. Честитам Прибојцима, а не могу да сакријем срећу и понос што имамо овакве људе. Живела Србија“! – рекао је председник Вучић.

Председник је најавио да ће у потпуности бити урађен пут Кокин Брод – Прибојска Бања – Прибој, за шта ће држава издвојити осам милиона евра.

Окупљеним грађанима на отварању хотела “Терме 36.6”, указао је да ће ускоро видети машине на изградњи пута, а очекује да ће кренути да раде најкасније 1. октобра.

То ће привући нове инвеститоре и биће још фабрика у Прибоју, нагласио је Вучић.

“Имаћемо много политичких проблема и притисака због Косова, али економија нам иде добро, а и пензионери ће имати веће пензије и обезбедићемо више радних места за наше грађане”, поручио је Вучић.

Отварању хотела прусуствовао је и министар Томислав Момировић.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here