Mesto za reklamu
  1. 03. 2020.

Председник општине Параћин и досадашњи заменик председника ДС Саша Пауновић саопштио је да ће иступити из чланства и са функција у странци, као и да ће изаћи на предстојеће локалне изборе у Параћину.

Саша Пауновић каже да у ситуацији у којој мора да бира између странке којој је посветио деценије живота и људи за које, са којима и због којих је годинама обављао дужност председника општине-бира Параћин.

“После окончања процедуре кроз коју сам покушао да се изборим за другачије, компромисно решење, донео сам одлуку да иступим из чланства ДС-а и на тај начин одступим и са свих дужности које имам у ДС-у”, навео је Пауновић у саопштењу, преноси Блиц.

Зоран Лутовац, председник Демократске странке, захвалио је Саши Пауновићу на енергији и знању које је уложио у ДС и на, како наводе, демократичности коју је показао заступајући свој став о изласку на локалне изборе у Параћину, али да је дужност Демократске странке да служи општем интересу без изузетка.

Лутовац је поновио да је “недвосмислена одлука да Демократска странка бојкотује наредне лажне изборе на свим нивоима” и да ће Демократска странка коју он води доследно и принципијелно поштовати своје одлуке, те да ће сви који се не буду придржавали страначких одлука бити санкционисани на начин који то прописује Статут странке.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here