Mesto za reklamu

01.08.2021.

Стонотениска репрезентација Србије поражена је од селекције Бразила са 3:2 у дуелу за пласман у четвртфинале екипног турнира ОИ у Токију. У серији врло изједначених и до краја неизвесних мечева, Бразилци су успели да дођу до коначне победе у петом, одлучујућем дуелу.

Дуел стонотениских репрезентација Србије и Бразила почео је победом дубла Србије Јевтовић–Пете над Ишијем и Цубојем са 3:1 и вођством наше селекције.

Али већ у другом мечу Бразилци долазе до изједначења јер је Хуго Калдерано надиграо Димитрија Левајца са 3:2 и у укупном резултату изједначио на 1:1.

У трећем мечу Марко Јевтовић је надиграо Густава Цубоија са 3:2 после велике неизвесности и пуно узбуђења у финишу петог сета и донео предност од 2:1 у победама за репрезентацију Србије.

Бразилци поново изједначују на 2:2 победом Хуга Калдерана над Жолтом Петеом у новом драматичном дуелу. Калдерано је добио прва два сета, али Пете узвраћа изједначењем на 2:2 па је запретио преокретом, ипак није успео па је Калдерано освојио пети и одлучујући сет са 11:8 и донео други поен свом тиму за изједначење.

Исход дуела Србије и Бразила је на крају одлучивао меч Димитрија Левајца и Витора Ишијуа, у коме је Бразилац убедљиво тријумфовао са 3:0 (11.6, 11:6, 14:12) и донео својој репрезентацији пласман у четвртфинале са укупним резултатом 3:2 у победама.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here