Mesto za reklamu

05.10.2019.

Косовска полиција је сачинила посебан оперативни план, који ће омогућити несметано и безбедно одвијање ванредних парламентарних избора на Косову, наводи се у саопштењу.

У саопштењу полиције се наводи, да је оперативним планом предвиђена акција која ће се одвијати на дан избора и после њих, када је планиран транспорт осетљивог (гласачког) материјала под пратњом Косовске полиције.

“Косовска полиција ангажоваће довољнан број полицијских службеника разних профила, који припадају разним јединицама и предузети додатне мере које су одредили координатори Полиције и ЦИК-а, у сарадњи са другим ангажованим институцијама у овом процесу”, наводи се у саопштењу.

Како се додаје у саопштењу, Косовска полиција ће уско сарађивати са Тужилаштвом и процесуираће свако лице које почини кривично дело против права гласања, а све у циљу одржавања слободних и демократских избора.

Косовска полиција позива грађане да сарађују и да евентуалне незаконитости и неправилности у току дана одржавања избора пријаве на телефоне 192 и 038 550 999 или у најближој полицијској станици.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here