Mesto za reklamu
  1. 01.2019.

Прва беба у овој години рођена је у Београду секунд иза поноћи у Клиници у Вишеградској. Девојчица која је дошла на свет одмах иза поноћи зове се Искра, рођена је природним путем. Искру и њену маму Милицу, којој је то друго дете, у породилишту је ноћас обишао председник Србије.

Беба је на рођењу је добила оцену десет. Прва беба у Новој години у Београду тешка је а 3.610 грама и дугачка 50 центимера.

Председник Александар Вучић посетио је ноћас малу Искру и рекао да, када се девојчица прва у години роди, то значи мир, сигурност и стабилност за целу земљу.

Беби и њеној мајци Милици Ивковић пожелео је много среће и добро здравље. Мајци, која има и старијег сина, пожелео је још деце, да буду жива и здрава.

“Прелепа је Искрс и врло сам срећан што сам могао да вас обиђем ноћас. Добили сте анђела”, казао је председник пресрећној мајци.

Председник је истакао да нема ништа лепше од беба и да за њих, за децу и живимо.

Он је поновио да је рођење мале Искре велика срећа и за нашу земљу.

Констатовао је да беба не плаче и казао да је “јунакиња”.

Порођај је прошао природним путем, ништа није било намештено и све је прошло добро. Следеће године у исто време да опет будете први, а ја ћу опет да дођем”, казао је он уручивши мајци мале Искре поклон.

С председником је бебу и мајку у Вишеградској обишао и министар здравља Златибор Лончар, а дежурни лекари потврдили су да је порођај прошао без компликација.

Мајка прве бебе, Милица је захвалила медицинском особљу у “Вишеградској”, рекавши да су сви били дивни према њој.

„Српска стварност“ / РТС /

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here