Mesto za reklamu
  1. 06. 2019.

Председник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је свечаном отварању фабрике за производњу делова и компоненти за ауто-индустрију, бродове и железницу немачке компаније “ZF”, у оквиру Е-Mobility дивизије, у Панчеву.

“Данас је посебан и велики дан не само за Панчево и Јужни Банат, већ и за Војводину и целу Србију. Рекао сам и господину Ханкелу и господину Јоргу, док смо обилазили фабрику, да нису само они ти који живе за то, већ да за овакве дане живимо и ми“, поручио је председник Вучић и истакао да је данашње отварање фабрике немачке компанијеZF“  резултат рада свих државних органа Србије.

„Ово је један од дана када показујемо резултате нашег рада. Људи знају да ова фабрика није никла из земље, већ је много тешког рада уложено у то. Ја сам захвалан свима који су се трудили, сви смо урадили велики посао и данас морамо да се поносимо овом великом фабриком“, истакао је председник Вучић.

“Данас ЗФ у Панчеву има 311 запослених, до краја године биће 600, а до 2020.год овај број ће порасти до 1300. Хвала ЗФ, хвала Немачкој на подршци Србији. 58013 људи данас немачке компаније запошљавају у Србији.

Немачка је убедљиво први и убедљиво највећи трговински партнер наше земље. Честитам свим радницима и хоћу да им кажем да раде у изванредној компанији. Желим им добре плате и сигурну будућност!” – рекао је председник Вучић.

„Овде није реч само о давању посла, већ о томе да у Србији имамо најсавременију производњу. Овај ротор и статор, што видите овде, то ће се уграђивати у електрични Волво. То се, од сада, производи у нашем Панчеву“, закључио  је председник Србије Александар  Вучић.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here