Mesto za reklamu
  1. 04. 2019.

Канцеларија за Косово и Метохију Владе Републике Србије саопштила је данас да је најава увођења вербалног деликта на Космету у 21. веку цинична игра шиптарских ратних злочинаца и терориста, који се листом налазе у привременим институцијама у Приштини.

Очигледна је жеља злочинаца у Приштини да оним Србима на Космету које нису побили или протерали, и који немају намеру да оду са својих огњишта, укину једну од последњих преосталих слобода – слободу говора.

Желели би тако да Србе претворе у неме посматраче почињених злочина и кршења свих норми домаћег и међународног права, које спроводе већ 20 година.

Предлажући закон за који и сами отворено кажу да је уперен против српске политичке опције у покрајини и легитимних политичких представника српског народа, терористи из Приштине желе да забране негирање нечега што није утврђено ни у једној пресуди домаћих, међународних, нити паралелних привремених приштинских правосудних институција.

Никаквим законом неће успети да сакрију истину, нити да се оперу од стравичних злочина које су на Космету починили, и над припадницима српског народа, али и сопственим сународницима. Заборављају да ратни злочин не застарева, додаје се у саопштењу.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here