Mesto za reklamu
  1. 03. 2020.

Мобилне везе су током дана функционисале тешко, а проблема је било и приликом плаћања картицама у појединим продавницама.

У Министарству трговине, туризма и телекомуникација кажу да је реч о пролазним проблемима и да је већ током поподнева ситуација била знатно боља. Протекле вечери гласовни саобраћај је био на нивоу новогодишње ноћи, али су позиви трајали знатно дуже.

У преподневни сатима било је техничких проблема приликом плаћања картицама у једном трговинском ланцу. Такође, није било могуће подизати новац на многим банкоматима. Током дана ти проблеми су отклоњени.

Током целог дана трајали су и проблеми са мобилним мрежама. Проблеми који су се јавили су неуобичајени, “али не и неочекивани”.

Мреже свих мобилних оператора раде на преко 100 посто пројектованих капацитета и то, наравно, узрокује проблеме у раду. Оно што је добра вест за грађане јесте да оператори успевају да држе мреже у функционалном стању. Током поподнева ситуација је далеко боља и у наредним данима се не очекују проблеми.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here