Mesto za reklamu
  1. 10. 2019.

Лидери Савеза за Србију почели су кампању бојкота избора разговорима са грађанима широм земље и поручили да нису спремни на преговоре о изборима са представницима власти, наводи се у саопштењу СзС-а.

Председавајући Савеза за Србију и председник Демократске странке Зоран Лутовац је у разговору са грађанима Барајева изјавио да ДС и СзС нису спремни на фингиране преговоре са влашћу о изборима који би били одржани на пролеће 2020, јер је за такве преговоре касно.

Лидер ДС-а Зоран Лутовац

У склопу почетка кампање за бојкот, председник Странке слободе и правде Драган Ђилас је посетио Зрењанин и на питање грађана о округлим столовима у Скупштини, рекао да ниједна чланица СзС-а неће учествовати у тим разговорима са представницима власти, али да су спремни да ставове у директним разговорима пренесу сваком европском посреднику.

У Банатском Новом Селу код Панчева са грађанима је разговарао председник Народне странке Вук Јеремић и изјавио да бојкот система, а не само избора, апсолутно нема алтернативу на путу ка промени власти у догледно време.

Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас

Лидер Двери Бошко Обрадовић је Краљевчанима поручио да се бојкотом не одустаје од избора, већ се бори да они буду фер и поштени.

Са грађанима Лознице разговарао је председник странке Заједно за Србију Небојша Зеленовић и поручио да СзС није спреман на било какве преговоре са влашћу о изборима који би били одржани на пролеће 2020. године, јер је за такве преговоре касно.

На пијаци у Сремској Митровици, заменик председника Странке слободе и правде Борко Стефановић је рекао да се људи жале да нема субвенција, да пребијају људе и да неће да изађу на овакве изборе.

Председник Удружених синдиката “Слога” Жељко Веселиновић је разговарао са грађанима у Бору, где је указано да су поред недостатка радних места, малих зарада, непотизма, партократије и одласка младих, веома забринути загађењем ваздуха из Рударско-топионичарског басена.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here