Mesto za reklamu
  1. 01. 2022.

Најбољем тенисеру света Новаку Ђоковићу, који је затворен у Мелбурну, на Божић није била дозвољена посета протојереја-ставрофора Милорада Лончара, који је дан касније објаснио шта се тачно десило.

„Није у питању карантин, него затвор. Ово је земља у којој живим 46 година и пастирска посета није одбијена никоме до сада“, изјавио је прота Лончар.

Ђоковић је у Аустралији Божићне празнике провео у избегличком карантину због неиспуњавања критеријума за добијање медицинског изузећа. Од четвртка ујутру, по нашем времену, Новак чека коначну одлуку, на празник му није дозвољена ни посета српског свештеника.

Протојереј-ставрофор Милорад Лончар пренео је да је дозволу да посети Новака затражио епископ Српске православне цркве у Аустралији господин  Силуан.

„Јавила ми се госпођа која се зове Анђела из аустралијанског департмана и рекла је да зна да ја треба да посетим Новака, да је то био план СПЦ, али нажалост, њен директор је дошао и рекао јој да не може доћи до такве посете јер није одобрена“, рекао је отац Лончар.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here