Mesto za reklamu
  1. 11. 2020.

Остајемо уз Трампа, процедуре и Устав и настављамо да се боримо, поручили су данас из америчке организације Срби за Трампа 2020, у уверењу да, како наводе, “ствари још нису готове”.

Та организација поручује да медији не могу да одлучују о изборима или да бирају председника, већ то чини устав САД.

Председнички избори су готови само када се сваки законити глас преброји, обрачуна, верификује, овери од стране државних секретара и када се састане Електорски колеџ, наводи организација у саопштењу за медије и истиче да се само тако може очувати поверење у систем и изборни интегритет.

Преко 70 милиона људи гласало је за Трампа, истичу и тврде да постоји довољно доказа који указују на масовну превару бирача у Пенсилванији, Висконсину, Мичигену, Џорџији, Невади, Аризони и Северној Каролини, укључујући и статистички невероватну излазност бирача.

Наставићемо да радимо са кампањом и правним тимовима на одбрани интегритета наших гласова и оспоравању изборних резултата свим правним средствима која су на располагању, укључујући и Врховни суд, поручили су из организације Срби за Трампа 2020.

Демократе су учиниле све да поларизују ову земљу, стоји у саопштењу, у коме се истиче да демократе позивају на јединство, истовремено претећи проналажењем информација и састављањем спискова присталица председника Трампа.

Они су, наводи се даље, брзо прогласили победу и почели да играју на улицама, против сваког правила уведеног против Ковид-19, које су наметали свих ових месеци.

„Српска стварност“ / Ј. С. /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here