Mesto za reklamu
  1. 09. 2019.

Српска листа најоштрије осуђује малтретирање заменика директора Канцеларије за Косово и Метохију Душана Козарева и злоупотребу полиције у сврху политичког инжењеринга на изборима заказаним за 6. октобар.

“Ова брутална демострација силе уз ноћашњи напад и подметање пожара у српској кући у Клини представљају још један вид притиска Приштине на Српску листу и читав српски народ на Косову и Метохији, од чега треба да профитирају поједини српски политичари лојални Приштини”, навела је Српска листа у саопштењу које је достављено медијима.

Српска листа сматра да је реч антисрпским акцијама које најдиректније угрожавају мир, безбедност и опстанак Срба на Косову и Метохији, али истовремено показује и сраман однос институција које би требале да се старају о безбедности грађана.

“Оно што режим у Приштини никако да схвати, да ни под полицијском присилом Србе на Косову и Метохији неће моћи да натера да гласају за странке које су служби албанских интереса и националног пројекта”, наводи се у саопштењу уз поруку да ни Српска листа ни њени бирачи неће бити застрашени оваквим антидемократским и нецивилизацијским поступањем.

Двадесетак полицајаца је са пет возила спровело Козарева до административног прелаза Кончуљ са образложењем да представници државних органа Србије нису пожељни на косовским изборима.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here