Mesto za reklamu
  1. 10. 2021.

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић изјавио је данас да нападајући обележавање 60. година Самита несврстаних у Београду, Вјоса Османи показује оправдану нервозу, јер јој је јасно да такозвано Косово свакога дана губи подршку на међународном плану.

„Драго ми је да Османијева помно прати дешавања у Београду, јер је претходних дана могла да види и увери се шта значе кредибилитет и међународни углед, подршка и успешна дипломатија. Нека се госпођа Османи на то што пре навикне, јер ће у времену пред нама тек моћи да види плодове овог Самита“, истакао је Петковић у саопштењу.

Он је оценио да због тога, у маниру љубоморног детета, Вјоса Османи поново напада званични Београд, покушавајући да умањи сопствене политичке неуспехе и недостатке који су недавно били очигледни и медијима у Приштини.

„Оптужујући званични Београд за злочине, она заправо открива сву злочиначку природу на којој је настала лажна држава Косово, чијим се лидерима данас суди у Хагу за монструозне злочине тзв. ОВК, почињене против Срба као и других народа са простора јужне српске покрајине“, указао је Петковић, саопштено је из канцеларије за КИМ.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here