Mesto za reklamu
  1. 08. 2021.

Средина радне недеље доноси нешто умеренији интензитет саобраћаја, али са још увек правим летњим врућинама, па треба избегавати вожњу у најтоплијем делу дана, саопштио је АМСС.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП ” Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 5:50 часова камиони на Батровцима на излазу чекају 180 минута, на Шиду, на излазу 60 минута.

На осталим граничним прелазима нема задржавања за све категорије возила.

ЈП „Путеви Србије“ саопштили су данас да се изводе радови на замени жичане ограде на делу државног пута I А реда број 3, од петље „Пећинци“ на десној страни.

За саобраћај у току светлог дела дана затворена је зауставна трака, а саобраћај се одвија возном и претицајном саобраћајном траком.

Радови се дневно померају по 400м према петљи „Добановци“.

До 14 часова изводе се радови на редовном одржавању на делу државног пута И А реда број 2, на мосту преко реке Саве.

За саобраћај су затворене возна и зауставна саобраћајна трака у смеру Сурчин – Обреновац. Саобраћај се одвија претицајном саобраћајном траком.

На гранчном прелазу Батровци, на излазу из земље, задржавање за теретна моторна возила је око 180 минута, а на граничном прелазу Шид, задржавање је око 60 минута.

На осталим границним прелазима нема задржавања за све категорије возила, саопштили су Путеви Србије.

Према информацијама Управе граничне полиције, нема задржавања возила на наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији.

На аутопуту Е-70, у зони Руме, до 16. августа у смеру ка Београду саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком, због радова на путу.

На аутопуту Е-736, на релацији Љиг-Таково, до 13. августа у смеру Чачак – Београд, претицајна саобраћајна трака ће бити затворена због радова.

Саобраћај ће бити обустављен до 13. августа у насељу Рановац, код Петровца на Млави, због радова, а алтернативни правац за путничка возила је кроз насеље а саобраћај за теретна моторна возила се одвија на државном путу преко Салаковца.

Саобраћај у Шајкашу ће се до 6. августа одвијати наизменичним пропуштањем возила због појачаних радова на путу, као и на путу Јасиково-Бор од 5. августа до 31. октобра.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here