Mesto za reklamu
  1. 12. 2018.

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић саопштио је данас да је расветљен случај паљења куће новинара Милана Јовановића и да су ухапшени осумњичени – налогодавац и две особе за које се сумња да су извршиле ово кривично дело.

Стефановић је на конференцији за штампу рекао да је два лица А.М. (1993) и Б.С.Ц. (1981) за ово кривично дело ангажовао И.Н. (1977) из општине Гроцка.

Осумњичени И. Н. дао је новац А. М. за извршење овог кривичног дела. А.М. се заједно са пријатељицом Б.С.Ц. одвезао до куће новинара Јовановића. А.М. је изашао из возила, разбио прозор циглом и убацио флашу са бензином. Након тога су побегли, а након два дана А. М. је добио од И. Н. договорени новац, објаснио је он.

Према његовим речима, полиција је обезбедила потпуно признање за директно извршење кривичног дела.

Истрага се наставља у правцу других лица која могу бити повезана са извршењем овог кривичног дела, рекао је министар.

Он је указао на то да је полиција показала да добро ради свој посао, да може да истражи свако кривично дело и дође до оних који узнемиравају наше друштво и чине кривична дела.

Веома нам је важно да грађани виде да су сигурни, безбедни, као и да нађемо и налогодавце кривичних дела, нагласио је Стефановић.

„Српска стварност“ / владасрбије.рс /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here