Mesto za reklamu
  1. 05. 2019.

Влада Републике Србије усвојила је на данашњој седници Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Тунис о замени и коришћењу возачких дозвола.

Усвајањем овог предлога показује се спремност за унапређење билатералне сарадње са Тунисом у области безбедности саобраћаја, а грађанима Републике Србије који имају одобрен боравак у овој земљи пружа се могућност да лакше реализују право на замену националне возачке дозволе за возачку дозволу Републике Тунис.

На седници је усвојен и Предлог закона о потврђивању Споразума о измени Споразума о оперативној и стратешкој сарадњи између Републике Србије и Европске полицијске канцеларије.

Потврђивањем овог споразума и његовим ступањем на снагу оствариће се основни циљ – учвршћивање и даље јачање сарадње са Европолом.

Влада је усвојила и одлука о образовању Одбора за организацију 141. скупштине Интерпарламентарне уније, која ће се одржати од 13. до 17. октобра 2019. године у Београду.

За копредседавајуће Организационог одбора именоване су председница Владе Републике Србије Ана Брнабић и председница Скупштине Србије Маја Гојковић.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here