Mesto za reklamu
  1. 06. 2021.

Министарство здравља Владе Републике Србије саопштило је данас да је, од последњег извештаја, на коронавирус тестирано 8.368 особа, при чему су 103 налаза била позитивна. Непромењен број заражених у социјалним установама – 3 корисника.

На болничком лечењу налази се 331 пацијент, од којих је 18 на респираторима.

У последња 24 часа од последица вируса преминуле су три особе, чиме је укупан број преминулих порастао на 7.013, а проценат смртности је 0,98 одсто.

Од почетка пандемије тестиране су 4.361.392 особе, од којих је 716.016 било позитивно на коронавирус, наводи се у саопштењу.

Непромењен број заражених у социјалним установама – 3 корисника

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Владе Републике Србије саопштило је да је, закључно са данашњим даном, у установама социјалне заштите и домовима за смештај одраслих и старих присуство COVID-19 потврђено код три корисника.

Укупно су излечена 5.952 корисника установа социјалне заштите и 3.099 запослених у тим установама.

Присуство коронавируса потврђено је у Дому за смештај одраслих и старијих „Holiday house” у Барајеву.

У Београду 30 новооболелих, остали градови једноцифрени

Од 103 нова случаја коронавируса, колико је у последња 24 сата регистровано у Србији, двоцифрен број забележен је само у Београду – 30.

У Новом Пазару откривено је осам нових инфекција, у Чачку седам, а у Крагујевцу пет.

Уб, Параћин, Пријепоље и Нови Сад имају по три новооболела, док је у осталим местима откривено мање новозаражених од тог броја.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here