Mesto za reklamu
  1. 03. 2020.

Директорка Института „Др Милан Јовановић Батут“ Верица Јовановић саопштила је да је у нашој земљи до данас, до 15 часова, потврђено укупно 457 случајева заразе коронавирусом, као и да су данас, од последица ове заразе, преминуле укупно три особе.

Јовановић је на редовној конференцији за новинаре одржаној у Палати Србија истакла да су од последњег извештаја тестирани узорци 295 особа, од којих је 73 било позитивно, а 222 негативно.

Она је навела да је хоспитализовано 47 особа, а данас до 15 часова тестирано укупно 1.456 особа које су испуњавале критеријуме дефиниције случаја.

Јовановић је саопштила да су у нашој земљи данас забележена још три смртна случаја од последица коронавируса, чиме се број преминулих попео на седам.

Два смртна исхода, догодила су се ноћас, а данас је у болници “Драгиша Мишовић” преминула још једна особа. Преминула је жена од 48 година која је била смештена у Клиничко болничком центру „Драгиша Мишовић“, саопштила је на конференцији за новинаре Верица јовановић из Инситута за јавно здравље „Батут“.

„Данас је тежак дан, забележена су три смртна исхода“, рекла је Јовановић.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here