Mesto za reklamu
  1. 11. 2020.

Фудбалска репрезентација Србије није успела да савлада селекцију Шкотске у Београду, у одлучујућем мечу баража за одлазак на Европско првенство 2021. године. Изгубила је од Шкотланђана који су били бољи у извођењу пенала.

Први погодак у мечу постигао је Кристи у 52 минуту игре и довео у вођство репрзентацију Шкотске.

Костић је лоше испуцао лопту, која је дошла до Кристија, а фудбалер Селтика је прецизним ударцем са двадесетак метара затресао мрежу и донео побду свом тиму.

И када су сви већ помислили да ће гости славити победу у 90 минуту догодило се чудо. Србија је изједначила.

После корнера, Јовић скаче и главом шутира, а лопта завршава у мрежи.

Србија је изједначила у 90. минуту меча. Коначан резултат био је 1:1.

У продужетку игре није било голова, па ни побдника. Потом се приступило извођењу пенала.

Најпре је Ли Грифитс постигао први за Шкотску. Тадић је изједначио. Мекгрегор потом постиже нови погодак за Шкоте. Наш Јовић изједначује. Затим Мектомини постиже ново вођство. Гудељ успева да изједначи. Мекбури постиже нови погодак за Шкотску, а наш Александар Ктаи успева поново да изједначи резултат. Меклин је потом био прецизан и постиже ново вођство за Шкотску. Митровић шутира и Маршал му брани.

И Шкотска је на Европском првенству Фудбалска репрезентација Србије неће играти на Европском првенству, пошто је у Београду поражена од Шкотске, после пенала. Екипа Љубише Тумбаковића, мора се рећи, није испунила очекивања. Игра је била испод очекиване, па само можемо да жалимо што нисмо играли боље.

Шкотска ће играти у групи Д, са Енглеском, Хрватском и Чешком.

„Српска стварност“  

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here