Mesto za reklamu

20.02. 2020.

Српски редитељ Лазар Бодрожа доводи америчку глумицу Меган Фокс у Србију, где ће играти у његовом филму “Аурора”.

Бодрожа је за Танјуг открио да ће у Србији снимати “мали холивудски филм” с великом светском звездом, а за њен долазак најзаслужнији су продуценти који су ангажовани на овом пројекту.

“Филм је смештен у сличан амбијент као и моје дебитантско остварење ”Едерлези Рајзинг”, а постоји могућност да за део продукције буде задужена и мала продукцијска кућа из Србије”, казао је Бодрожа.

Већ годину дана трају припреме за “Аурору”, а сценаријо су написали Питер Бриџис, талентовани млади писац, Тоби Гибсон (франшиза “Лего Мовие”) и Стуарт Виллис (“Ресторатион”).

Компанија “Арцлигхт”, предвођена Гаријем Хамилтоном, удружила је снаге са Џорданом Гертнером (“Спринг Бреакерс“) и Тобијем Гибсоном како би продуцирала и финансирала филм.

“Још немамо тачан датум почетка снимања, али извесно је да ће се то догодити ове године у Београду. Када Меган Фокс дође у Србију, биће до један од најважнијих датума за нашу кинематографију”, каже Бодрожа.

Холивудска звезда и једна од најлепших жена на свету Меган Фокс играће у новом филму српског редитеља Лазара Бодроже под називом “Аурора”, преноси холивудски “Верајети” (Variety).

Меган игра астронаута у свемирској станици како би пратила сунчеве олује које угрожавају планету Земљу.

Она открива да ударни таласи те олује искривљују време што је уводи у емоционалну и психолошку борбу са сопственом прошлошћу и садашњошћу.

Филм ће бити представљен на европском филмском маркету у Берлину, а предвиђено је да ће снимање почети у мају у Србији.

Бодрожа је добио награду на Фесту за научно-фантастични филм “Едерлези рајзинг”, у којем је играла порно глумица српског порекла Џесика Стојадиновић Стоyа.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here