Mesto za reklamu
  1. 10. 2019.

Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас изјавио је да је бојкот парламента и јасна одлука Савеза за Србију (СзС) да постује споразум са народом и неучествује на лажним изборима довела до тога да се Европа заинтересује и покушаја да се нешто промени, што је немогуће.

Свакоме је јасно да ако ови из СНС, њихови аналитичари и новинари говоре да ће опозиција нестати после ових избора да је бојкот погрешан да та њихова брига није искрена и да је бојкот заиста проблем.

“Ми на ове изборе не излазимо, ми не бојкотујемо само Изборе, већ лудило у коме живимо”, оценио је он.

“Потпуно је бесмислено причати о изборном дијалогу док неки некима нуде паре да учествују на изборима, док се хапсе људи који су скррнули пажњу на улогу министровог оца у афери са оружјем, док Лазовић треба да иде у затвор јер је организовао протест у Савамали, они који су хапсили и срушили Савамали никада нису стигли до затвора”, рекао је Ђилас.

“У тој ситуацији нема избора, а што се тиче бриге СНС, за нас не бих томе посвећивао пажњу”, додао је Ђилас. Он је рекао да се у случају ових људи увек контактирала породица и врло често се људи плаше и ако се неко из СзС појави да це бити још горе.

“Нажалост, ћутање никога није спасило и то сто неко окрене главу на другу страну, на крају ће доћи и по њега”, оценио је он. Ђилас је указао да чињеница да је један човек у затвору од 18. септембра зато што је наводно дао неки документ који никад није назван службеном тајном је скандал. “Ту ми живимо и онда дођу и кажу сто не разговарате са Орлићем, Стефановићем о изборима. Како да разговарамо кад се то дешава”, упитао је Ђилас.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here