Mesto za reklamu

22.03.2020.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић послао је поруку подршке целом свету у јеку борбе против коронавируса.

Он је на Инстаграму објавио молитву са Острога, а потом додао да се моли за све људе како би се свет што пре изборио са пандемијом коронавируса.

Апеловао је на све да остану у карантину.

„Молим се за све људе, поготово за оне којима је подршка и молитва сада највише потребна. Да оздраве и да сви заједничким снагама пребродимо овај вирус. Молим вас да останете у карантину“, написао је Новак.

Он је додао да њему боравак у изолацији прија, будући да време проводи са својом породицом. Ђоковић је додао да сматра да је карантин сада многим људима добродошао и потом образложио зашто тако мисли.

„Барем мени јесте. Дозвољава ми да проводим квалитетно време са својом породицом. Да се смејем, волим, љубим, грлим до бесвести са њима. Да схватим колико те наизглед једноставне ствари чине живот испуњенијим и комплетнијим. Стална кретња (посебно за нас тенисере) је карактеристична и често нас не држи место. Останком код куће не само што ћемо помоћи да се вирусу не рашири и додатно све оптерети, већ ћемо имати могућност да се посветимо себи и свим оним потиснутим емоцијама, подсвесним програмима за које се никада ‘нема времена’“, навео је Ђоковић.

Истакао је да нам је ова ситуација наметнута као подсетник да се бавимо собом, ка и да нам се пружила шанса да помогнемо природи да се брже опорави.

„Да пронађемо мир, вежбамо свој ум да мислимо срећне и позитивне мисли што чешће, да се молимо и тихујемо, да пишемо, читамо, певамо, плешемо, свирамо, играмо се… Све то у сврси подизања личне вибрације, а самим тим и вибрације читаве планете и свих људи, животиња, нашег екосистема. Ово је шанса помогнемо нашој мајци природи да се брже опорави. Сви смо повезани са једним извором који нам даје љубав и снагу да овакве тренутке видимо као прилику за раст“, поручио је Ђоковић.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here