16.07.2020.

Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик уручио је најбољем тенисеру света Новаку Ђоковићу Орден Републике Српске на ленти за изузетан допринос спорту. Током боравка у БиХ, Ђоковић се видео и са Ханком Палдум са којом је запевао „Црне косе“.

Ово значајно признање Додик је уручио Ђоковићу у среду увече на Јахорини, које му је, иначе, додељено 2013. године поводом 9. јануара — Дана Републике.

Орден Републике Српске на ленти додељен је Ђоковићи за изузетан допринос спорту и афирмацији тениса и на простору Српске, чиме је допринео и њеној афирмацији у региону и свету, пренела је РТРС.

Новак Ђоковић боравио је јуче на Јахорини где је заједно са српским чланом Председништва обишао ски-стазу која носи име по првом рекету света.

По завршетку обиласка олимпијске лепотице, приређен је и неформални ручак за Додика и Ђоковића.

Новак са Ханком Палдум запевао „Црне косе“:

Новак Ђоковић се током боравка у БиХ видео и са познатом певачицом Ханком Палдум са којом је запевао њен велики хит „Црне косе“.

 „Увек сам говорила да људима не треба пуно како би усрећили једни друге. Хвала мом пријатељу Семиру Османагићу на позиву како бих провела једно прелепо поподне у посети Босанским пирамидама у друштву људи који оплемењују живот на овој планети – Новака Ђоковића“, написала је Ханка Палдум на друштвеним мрежама.

Најбољи светски тенисер је приватним чартер-летом стигао заједно са родитељима у Сарајево, а током неколико дана одмора обишао је Јахорину, Требевић, Бјелашницу…

Скупштина општине Пале, у Републици Српској, српском тенисеру Новаку Ђоковићу је једногласном одлуком одборника доделила плац на Јахорини.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here