Mesto za reklamu
  1. 07. 2019.

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић у другој недељи Вимблдона неће имати помоћ новог тренера Горана Иванишевића. Иванишевић је потврдио за РТС да због најављених и већ заказаних обавеза не може да остане у стручном штабу до краја турнира.

Горан је због раније организованих обавеза морао да напусти Лондон

“Нажалост, нисам успео да одложим обавезе које сам још раније заказао”, потврдио ми је Иванишевић непосредно пре напуштања Енглеске информацију коју је пренео Спорт клуб.

Освајач титуле из 2001. године неће се враћати, па ће уз Ђоковића остати тренер Марјан Вајда, кондициони тренер Гебхарт Фил-Грич и физиотерапеут Миљан Амановић.

Ђоковић је пре почетка такмичења у Лондону најавио да Хрват можда неће све време бити присутан, што се и обистинило.

“Не треба нам много да се разумемо јер се познајемо веома добро. Он изузетно познаје моју игру, студирао је много због играча које је тренирао, а који су били моји противници свих ових година. Било га је веома интересантно чути, односно његову перспективу моје игре. Има наравно много ствари на којима може да се ради, то нас све радује. Биће овде целе прве недеље, има неке обавезе у другој, па не знамо да ли ће остати. Ово је нека врста пробног турнира за нас, видећемо после да ли ћемо продужити сарадњу”, рекао је Новак за РТС пре неколико дана.

Горан је више пута поновио да је уживање било делити терен са српским тенисером.

“Није нешто захтеван, он је број један, перфекциониста је, не би освојио толико гренд слемова да није тако. Он је у ствари најмање компликован од свих које сам тренирао”, навео је Иванишевић.

После слободног дана, браниоца титуле у понедељак очекује меч четвртог кола против Игоа Имбера, који се игра на Терену 1 око 17 часова по средњоевропском времену.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here