Mesto za reklamu
  1. 07. 2021.

Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, уписао је експресну победу против Уга Дељијена на старту тениског турнира Олимпијских игара, резултатом 6:2, 6:2, после нешто више од сат времена игре.

  Ђоковић је имао велике проблеме са врућином, већ после неколико уводних гемова је морао да користи пешкире са ледом, али то није утицало на његову игру.

Ђоковић је имао тоталну контролу дуела са 139. играчем света из Боливије и уписао је сигурну победу, те заказао дуел са немачким играчем Јан-Ленардом Штруфом.

Српски тенисер је у сигурном ритму отворио меч, четврти гем је био прилика за три брејк лопте, али је Боливијац успео да се извуче из непријатне ситуације.

Ипак, у шестом му то није пошло за руком, Ђоковић је остварио брејк, потом је то потврдио гемом без изгубљеног поена, да би у осмом искористио другу сет лопту.

Меч је настављен у истом ритму, Ђоковић је доминирао и у четвртом гему остварио брејк без изгубљеног поена.

Дељијен је на тренутке добијао прилику да покаже шта зна, али је Новак бриљантним сервисима решавао своје гемове, да би у осмом гему другог сета искористио другу брејк и меч лопту, те да се пласира у друго коло после 63 минута проведена на терену.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here