Mesto za reklamu
  1. 02. 2019.

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић оценио је да је” хистерични позиви Кадрија Весељија за регионално уједињење против Србије и њеног председника ,најснажнија потврда колико се председник Александар Вучић непоколебљиво бори за наше државне и националне интересе”.

“Та борба очигледно даје резултате, и то најопаснијег међу Албанцима чини нервозним и уплашеним, до те мере да најављује повратак у шуму, где је својевремено и пекао свој криминални и терористички занат”, наведено је у саопштењу.

Јасно је ко је данас највећа претња стабилности региона, а то су управо Кадри Весељи и његови политички истомишљеници, и апсурдно је да он у фронт против Србије позива Северну Македонију и Црну Гору, две државе које су најугроженије великоалбанском политиком Кадрија Весељија.

Председник Александар Вучић ће, уверен да је пут мира, економског и сваког другог напретка Западног Балкана једина одговорна политика, наставити да се доследно бори за стабилизацију и модернизацију наше државе и региона, трагајући за компромисом са косовско-метохијским Албанцима,пише на крају саопштења.

„Српска стварност“ / Канцеларија Владе Србије за Космет /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here