Mesto za reklamu
  1. 05. 2019.

Председник Владине Канцеларије за КиМ Марко Ђурић подсећа колико је важно да сутра Срби на Космету изађу на локалне изборе и да се одупру настојањима Приштине да преварама и триковима заузму север Косова и Метохије.

Приштина неће успети да застраши Србе слањем виликог броја албанских полицајаца на бирачка места и да одврати људе од гласања – истиче Ђурић.

“Подсећам све наше сународнике у Звечану, Косовској Митровици, Зубином Потоку, Лепосавићу,  Бањској, да знају да су ово избори на којима се брани опстанак Србије и српских интереса”, истиче Ђурић.

„Учинићу све да сутра будем са својим народом на Космету али је као што је познато  у претхнодних годину дана 18 пута ми је онемогућен долазак на КиМ подсећа Ђурић. Ако ме и овога пута зауставе да будем са својим народом, ја сам у мислима са својом српском браћом на Космету“ – наглашава директор Канцеларије за КиМ и најављује да ће 27. маја у Скупштини Србије бити одржана озбиљна расправа о Косову и Метохији где ће се разговарати о најважнијим темама и да је то место где треба да се испоље разлике у мишљењима а не на улици. Додао је да је реч о одличној прилици да се чује шта се радило у вези са Косметом и да се изнесу различити ставови. На крају још једанпута је поновио апел:

“Наш народ на КиМ нико не може да застраши и уверен сам да ће сутра показати слогу и снагу”, закључио је Ђурић.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here