Mesto za reklamu
  1. 10. 2019.

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марка Ђурића позива Аљбина Куртија да јавно каже да не жели да примењује обавезе Приштине према Србима, јер,како каже, ако је тако, онда да ни ми немамо више никаквих обавеза према Приштини.

“Нека јасно и гласно каже да њега резултати бриселског дијалога не обавезују, јер и грађани на Косову и Метохији и Међународна заједница треба да знају ко је уништио сваку могућност да Београд и Приштина споразумно решавају несугласице”, истиче Ђурић.

Заједница српских општина је насушна потреба Срба на Косову и Метохији и средство да се сачувају управо од насилника попут Куртија, а то што он негира обавезу њеног формирања сведочи о томе да је српски народ спреман да толерише само ако се претвори у колектив без икаквих права и политичких амбиција нагласио је Марко Ђурић.

Ђурић каже да Курти престане већ једном да се опсесивно бави Србијом и Србима и затражи лекарску помоћ због опседнутости идејом протеривања свега што је српско, наводи се у саопштењу Канцеларије за Косово и Метохију.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here