Mesto za reklamu

10.02. 2021.

Према очекивањима метеоролога РХМЗС у Србији ће данас бити облачно са повременом кишом. Температура ће бити од 13 до 19 степени.

Време у Србији:

У Србији на северу и западу облачно, ујутро и пре подне углавном суво, после подне местимично с кишом.

У осталим крајевима променљиво облачно, а увече и током ноћи киша ће се, уз јаче наоблачење, преко централних крајева земље проширити ка истоку и југоистоку. На високим планинама падаће снег. Ветар слаб и умерен јужни и југоисточни, на југозападу јак југозападни.

У току ноћи на северу и западу ветар у појачању и скретању на северозападни. Јутарња температура од 2 до 8 степени, највиша дневна од 13 степени на северу до 19 степни на југоистоку, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Време у Београду:

У Београду облачно, касније после подне, увече и ноћу повремено с кишом. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, у току ноћи у скретању на северозападни. Јутарња температура око 8 степени, највиша дневна око 16 степени.

Време наредних дана:

У четвртак облачно и ветровито са највишом температуром у јутарњим сатима. У већем делу киша, на планинама снег. Пре подне на северу и западу, после подне и у осталим крајевима јако захлађење и прелазак кише у снег и у нижим пределима, понегде уз формирање мањег снежног покривача.

Престанак падавина очекује се пре подне на северу и западу, а увече и у осталим крајевима. Дуваће умерен и јак северозападни ветар, на истоку са ударима олујне јачине.

Од петка осетно хладније, ледени дани, нарочито у јутарњим сатима, када се у већини места очекује умерен мраз. Током дана углавном суво, само ће понегде у брдско-планинским пределима провејавати слаб снег.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here