Mesto za reklamu
  1. 05. 2020.

На срећу инфекција се проширила само у одређеним срединама, пре свега у Врању.

У последња 24 часа забележено је 89 случајева заразе коронавирусом, од којих је 30 у Врању. Борбу са ковидом 19 изгубиo je 1 пацијент. Проценат позитивности је 1,75 и он је био већи него претходних дана.

То је био разлг што је председница Владе Србије Ана Брнабић за данас заказала састанак Кризног штаба. Размотриће се новонастала ситуација и евентуално предложити неке мере.

До овога није требало да дође и то се могло спречити, али је срећа да таквих жаришта није било више. А могло се догодити, јер су се многи после укидања ванредног стања  понашали, можемо слободно рећи, неодговоно, заборављајући на мере личне само заштите.

Зато из овога треба извући поуку и максимално уважавате савете стручњака о примени већ препоручених мера: Употреба маски, избегавање сваког контакта, обавезно прање руку … Посебно је опасан затворен простор где се налази доста људи, па отуда и порука послодавцима да морају да примењују све препоручене мере, како би запослене и оне са којима комуницирају заштитили од могућих инфекција.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here