Mesto za reklamu

Osma Biznis konferencija “Turističko tržište Jugoistočne Evrope – SEET 2018 održaće se 3. oktobra 2018. u Sava centru u Beogradu pod institucionalnim pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Biznis konferencija SEET 2018 fokusirana je na prepoznavanje novih mogućnosti za povećanje prihoda turističkog tržišta JIE, nove oblike povezivanja i pozicioniranja regiona kao jedinstvenog turističkog tržišta sa posebnim akcentom na promociju prioritetnih turističkih destinacija, jačanja identiteta turističkih ruta regiona, privlačenje turista sa dalekih emitivnih tržišta i stimulaciju receptivnog turizma.

Potencijal za povećanje prihoda turističke privrede u Regionu kroz odživi rast i konkurentnost, ogleda se u unapređenju turističke infrastrukture, jačanju turističkih kapaciteta, isticanju gostoljubivosti lokalnog stanovništva, podsticanju svesti o potrebi očuvanja autohtonih vrednosti uz optimalnu valorizaciju prirodne i kulturno-istorijske baštine, zaštiti okoline i sistemskom unapređenju asortimana i kvaliteta ukupne turističke ponude Regiona kao celine.

Koncipirana kao sinergija više celina (Plenarni deo, B2B sastanci, Okrugli sto, EXPO,…) SEET 2018 u fokus stavlja poslovni interes učesnika. U cilju boljeg povezivanja i bliže saradnje, učesnicima je obezbeđeno niz mogućnosti da prošire stručna i praktična znanja, razmene ideje, prate prezentacije najboljih primera iz prakse, kao i optimalni uslovi da svoje znanje, iskustvo i resurse stave u funkciju efikasnije artikulacije međusobnih interesa za kreiranje novih tržišnih strategija.

Na Biznis konferenciji SEET 2018 tradicionalno će se okupiti više od 400 delegata iz EU, Rusije, Kine, UAE, Turske, zemalja Jugoistočne Evrope,… među kojima su visoki predstavnici relevantnih institucija i privrednih asocijacija, priznati međunarodni stručnjaci za oblast održivog razvoja biznisa u industriji turizma, predstavnici državnih i lokalnih uprava, direktori nacionalnih turističkih organizacija, obrazovnih i javnih institucija, kao i donosioci odluka vodećih kompanija iz oblasti turizma i relevantnih industrija…

Od strane domaće, međunarodne turističke privrede, stručne javnosti i medija SEET 2018 je ocenjen i priznat kao izuzetan poslovni skup, visokog standarda i kvaliteta organizacije, koji povezuje sve relevantne učesnike turističkog tržišta, podstiče kreiranje savremenih tržišnih strategija za pozicioniranje Regiona kao kvalitetne, prepoznatljive i poželjne turističke destinacije koja treba da osigura dugoročnu profitabilnost i održivu konkurentnost.

”Srpska stvarnost”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here