Mesto za reklamu
  1. 08. 2020.

Црвена звезда данас у оквиру другог кола квалификација за Лигу шампиона гостује албанском представнику Тирани, чији хулигани не мирују. Одмах после жреба показали су да не намеравају да приреде добродошлицу за српског првака, а сада су отишли и корак даље.

Након што су после жреба приредили кореографију у којој се величају поједине вође тзв. “Ослободилачке војске Косова”, а приказали и ножем прободену јагоду, која већ годинама симболично стоји на звездашким барјацима у част навијача Марка Ивковића убијеног ножем у Истанбулу, сада су навијачи ФК Тирана решили и да ометају сан црвено-белих.

Навијачка група која себе зове “Тирона фанатикос” је, наиме, дошла у већем броју око хотела у коме је смештена фудбалска експедиција ФК Црвена звезда и, усред ноћи – приредила буку, а у центру пажње био је ватромет:

По доласку у Тирану, Звездин тренер Дејан Станковић рекао је да га никакве тензије не занимају већ да су црвено-бели дошли само да играју фудбал, а онда је и открио шта су радили људи који су му прилазили у албанској престоници, преноси Блиц.

Капацитет крајње необичног стадиона у Тирани на коме ће се играти је 22.500 гледалаца, али због пандемије корона вируса публике на највећем спортском објекту у Албанији овога пута неће бити.

И поред тога, домаћини страхују од политичких провокација, због којих су упутили посебну молбу локалној полицији.

Меч између фудбалера Тиране и Црвене звезде игра се вечерас од 20 сати, а победник ће се пласирати у трећу рунду квалификација.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here