Mesto za reklamu
  1. 12. 2018.

Према плану јавних набавки, Центра београдских фестивала – ЦЕБЕФ је одвојио новац за уметнике који наступају за нову годину. Тачан износ, као и колико ће који извођач добити, биће познато након преговора.

Очекује се велики број људи на дочеку 2019. испред Народне скупштине.

Према плану јавних набавки Центра београдских фестивала (ЦЕБЕФ) за ову годину, за наступ уметника у оквиру програма градског дочека Нове године, планирано је да се издвоји 59.000.000 динара без ПДВ, односно око 500.000 евра. Колико ће на крају новца бити утрошено, као и колико ће који извођач добити новца, биће познато након што се заврши преговарачки поступак.

За добру атмосферу на градском тргу испред Народне скупштине током три дана, колико је планирано, биће задужени Саша Ковачевић, Бајага, Харис Џиновић, Дејан Петровић и “Биг бенд”. Дан уочи дочека, Београђани и гости престонице забављаће се уз С.А.Р.С., Стерео МЦ`с и “Рудиментал”. Првог дана нове 2019. године испред Скупштине ће наступити Сенида, Раста, “Грамофонџије” и Дисциплес.

У оквиру манифестације “Београдске зиме” отворене су кућице за продају на Тргу отвореног срца, од угла Трга републике и Кнез Михаилове улице, до угла Кнез Михаилове са Обилићевим венцем. Београђани и посетиоци Београда моћи ће да купе сувенире, да се угреју уз кувно вино и засладе уз оџак колач. Музички програм одвијаће се на платоу испред Филозофског факултета сваког дана од 18.00 до 22.00.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here