Mesto za reklamu

12.06.2020.

Глумац Милош Биковић недавно је разговарао са Новаком Ђоковићем о снимању новог филма о Николи Тесли у руској продукцији и предложио му је да игра главну улогу.

Глумац Милош Биковић у последње време развија неколико пословних подухвата, преноси „Блиц“.

Не само да отвара студио за анимацију у сарадњи са италијанским колегом, продуцентом Андреом Иерволином, него је најавио чак седам великих пројеката који ће се реализовати у овом студију.

Биковић планира и снимање филма о Николи Тесли, а као главног глумца види Новака Ђоковића.

Извор близак Биковићу навео је да је глумац разматрао славног тенисера за улогу, јер Новак и Тесла физички подсећају један на другог.

Ђоковић никада није крио да се диви српском научнику, и свестан је значаја који је Тесла оставио у свету у ком данас живимо.

Не само да се Новак диви овом генију, него подржава и његову животну филозофију, јер како је једном приликом навео, „Тесла је разумео важност у имању чистог ума, бити тих, смирен, тежити томе да будете спокојни“ и како се он у потпуности проналази у томе.

Милош Биковић је у Санкт Петерсбургу потписао протокол о сарадњи на пројекту „Тесла“ са руском Националном медијском групом и у плану су филм и серија о Николи Тесли, у које Руси улажу преко два милиона евра.

„Да нас свет памти као земљу која је дала највећег, можда и првог ИТ стручњака на свету“, рекао је својевремено Биковић.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here