Mesto za reklamu
  1. 06. 2020.

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић поручила је данас грађанима, који су претрпели штету услед изливања река, да је Влада Србије уз њих и да ће учинити све да им се што пре надокнади штета, како у домаћинствима, тако и на усевима.

Брнабић је приликом обиласка општине Косјерић рекла да је важно да локалне самоуправе направе добар извештај о штетама, уз напомену да ће се са надлежним институцијама размотрити шта је потребно додатно урадити како би се санирале штете.

Важно је да грађани знају да је Влада уз њих и да ћемо брзо проценити штету, поручила је премијерка и додала да је важно да председници општина разговарају са грађанима како би се што пре видело какве су штете претрпели и какава помоћ им је потребна.

Она је указала на то да је пре Косјерића обишла и Осечину и додала да је тамо ситуација нешто лошија иако је доста тога урађено од 2014. године.

Председница Владе је истакла да је преостало још тога да се уради, нагласивши да је тешко предвидети ситуацију када се десе овако велике падавине као сада.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here