Mesto za reklamu
  1. 12. 2019.

Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да Александар Обрадовић не може бити узбуњивач и позвала институције да раде по Уставу и закону и по правном систему и “да не наседају на било какве притиске који долазе са било којих страна”.

Ана Брнабић је рекла да Александар Обрадовић не може бити узбуњивач зато што се по закону о узбуњивачима зна процедура која је потребна да би се неко прогласио узбуњивачем.

Како је рекла, Обрадовић, радник ваљевског “Крушика”, месецима и годинама прикупљао је информације о наменској, војној индустрији и дао их страном новинару.

“Ако је имао сумње да нешто није рађено како треба, онда је он требало надлежним органима у Републици Србији да на време укаже на сумње, како би правна држава могла да ради свој посао и истражи сумње”, рекла је Брнабићева и запитала се како би се у било којој другој држави назвала таква делатност.

У разговору с новинарима је оценила да владавина права мора да постоји за све и у свакој прилици “независно од тога да ли вам се грађанин допада или не”.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here