Mesto za reklamu
  1. 04. 2021.

Тим програма за повезивање са српском дијаспором “Тачка повратка”, уз подршку Канцеларије за информационе технологије и електронску управу и Владе Србије, обезбедио је посебан термин за вакцинацију држављана Србије из дијаспоре, 15. маја у Београду.

“У протеклом периоду стигло нам је много питања из дијаспоре у вези са вакцинацијом против ковид-19 у Србији. Главни проблем на који су нам указали наши грађани у дијаспори који желе да се вакцинишу је то што нису могли да добију тачан термин за вакцинацију више дана унапред, како би имали довољно времена да организују путовање у Србију”, рекао је директор програма “Тачка повратка” Иван Бркљач, а наводи се у саопштењу.

Формулар еУправе за пријаву заинтересованих за тај термин доступан је на сајту “Тачке повратка” (tackapovratka.rs/poziv-za-vakcinaciju-dijaspore/).

Сви који се на тај начин пријаве 1. маја 2021. добиће потврду о термину вакцинације, као и о тачном времену кад треба да буду на Београдском сајму 15. маја 2021.
Пријава за вакцинацију држављана Србије из дијаспоре биће отворена од уторка, 27. априла до петка, 30. априла у 23:59.

Пријављени држављани Србије из дијаспоре ће моћи да бирају између вакцина произвођача Фајзер и Синофарм и вакцине Спутњик Вe, а другу дозу ће примити такође на Београдском сајму 5. јуна 2021.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here