Mesto za reklamu
  1. 07. 2020.

Горан Весић, заменик гррије је адоначелника Београда најавио да ће поднети кривичну пријаву против Владике Григорија, због наводне претње убиством, а Владика Григорије је ангажовао адвоката који ће поднети тужбу против Весића, јер му је повредио част и углед.

„Адвокатска канцеларија Алексић са сарадницима поднеће у име заменика градоначелника Београда Горана Весића кривичну пријаву тужилаштву против епископа диселдорфског и целе Немачке Григорија због основане сумње да је извршио кривично дело убиство у подстрекавању“, објавио је данас Весић на свом профилу на Фејсбуку.

Пријава ће бити поднета Вишем јавном тужилаштву у Београду поводом текста у данашњем издању листа Данас, под називом „Весић тврди да му Григорије прети убиством“.

Весић је навео и да ће преко дипломатског „конзуларног представништва СР Немачке у Београду обавестити надлежно немачко државно тужилаштво у Диселдорфу о основима сумње против владике Григорија са световним именом Младен Дурић“.

Истовремено, адвокат Владимир Гајић, заступник епископа диселдорфског и целе Немачке Григорија, саопштио је да је владика одлучио да поднесе грађанску тужбу против заменика градоначелника Београда Горана Весића, због наводне повреде достојанства, части и угледа, пренео је Танјуг.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here