Mesto za reklamu
  1. 06. 2020.

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић саопштио је данас да ће Влада помоћи у санацији штете која је настала у Трстенику током јучерашњег невремена.

Ђорђевић је након обиласка ове општине рекао да су предузети сви кораци у циљу помоћи грађанима који су претрпели штету изазвану поплавама.

Он је пренео да је о свему обавестио председника Републике и председницу Владе, који су наложили да се утврди висина штете и да се пронађе начин на који ће Влада помоћи.

Према његовим речима, држава брине о свим грађанима, не само у Трстенику, већ у целој Србији и увек је ту да помогне у оквиру својих могућности.

Обиласку Трстеника присуствовао је и председник општине Александар Ћирић, који је исказао захвалност министру на посети и подршци.

Ова посета је од изузетног значаја јер је Трстеник највише погођен у невремену и помоћ нам је преко потребна, рекао је Ћирић и оценио да чињеница да је Влада реаговала одмах потврђује да ће и овог пута помоћ бити брза и ефикасна.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here