Mesto za reklamu

05.02.2020.

Данас ће бити знатно хладније, облачно и ветровито, на северу местимично с кишом и суснежицом, у осталим крајевима са снегом. Будите опрезнији за воланом, посебно у вожњи на мостовима због снажног ветра.

У нижим пределима централне и јужне Србије доћи ће до стварања снежног покривача, а на планинама до повећања његове висине.

Дуваће јак и олујни северозападни ветар, уз стварање снежних наноса у планинским пределима.

Најнижа температура износиће од нула до четири степена, а највиша од три до осам.

У Београду ће бити облачно, хладно и ветровито. У нижим деловима града повремено ће бити мешовитих падавина — кише и снега, а у вишим ће бити снега и створиће се мањи снежни покривач.

Касније послеподне и увече падавине ће престати.

Дуваће јак и олујни северозападни ветар. Најнижа температура износиће око два, а највиша дневна око пет степени.

У наредних седам дана биће осетно хладније..

Саобраћај:

Неповољне временске прилике одразиће се и на отежан саобраћај, саопштио је Ауто-мото савез Србије. У току дана се поред кише могу очекивати снежне падавине, пре свега у брдско-планинским пределима, као и на подручју јужне, југозападне, југоисточне и централне Србије. Поред снега посебну опасност представља и најављен јак и олујни ветар који у планинским пределима може условити стварење снежних наноса, а због захтевнијих услова вожње АМСС препоручује возачима да увек смање брзину кретања при преласку мостова и надвожњака где је струјање ваздуха највеће, а удари ветра најјачи.

На наплатним рампама нема задржавања, а нема дужих задржавања ни на путничким терминалима на граничним прелазима.

На Хоргошу и Келебији камиони на излазу из земље чекају три сата, на Батровцима четири сата, а на прелазу Бачка Паланка сат времена.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here